Remi Bloston Актуализирано ръководство 2019, oтзиви – форум, мнения, цена, capsules, състав – как се приема? в българия – къде да купя

10
4.7 (94.55%) 11 votes

Remi Bloston Актуализирано ръководство 2019, oтзиви - форум, мнения, цена, capsules, състав - как се приема? в българия - къде да купя

Remi Bloston е вашият щит за здраво сърце, или иначе казано – природна хранителна добавка от ново поколение, която защитава сърдечно-съдовата система, прочиства артериите и намалява риска от инфаркт. Разработена на базата на полезния артишок, терапията на проф.

Марк Деруик бележи отлични резултати и получава стотици отзиви на одобрение и от специалистите, и от потребителите в Европа и САЩ. www.RemiBloston.bg

Remi Bloston Актуализирано ръководство 2019, oтзиви - форум, мнения, цена, capsules, състав - как се приема? в българия - къде да купяЗащити се от инфаркт и запушване на артериите. Не чакай да стане прекалено късно.

Поръчайте на www.RemiBloston.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

Какво е Remi Bloston?

Това е добавка под формата на капсули, разработена от естествени компоненти и активни вещества.

Формулата й разгражда и прочиства атеросклеротичните плаки за 1 седмица, подпомагайки работата на най-важния орган в човешкото цяло – сърцето. За три седмици натрупванията по кръвоносните съдове значително ще намалеят, а тялото ви ще има повече кислород, енергия и свежест.

За около 4 месеца сърдечно-съдовата ви система ще функционира несравнимо по-гладко и без сътресения. www.RemiBloston.bg

Какви са резултатите?

 • Неинвазивно отпушване на артериите
 • Подобряване на сърдечната функция
 • Укрепване на сърдечно-съдовата система
 • Прочистване на кръвоносните съдове
 • Понижавате на риска от атеросклероза
 • Премахване на умората и главоболието
 • Тонизиране на тялото
 • Без странични ефекти

www.RemiBloston.bg

Remi Bloston capsules, състав – как се приема?

Remi Bloston capsules, състав - как се приема?

При изследване на честотата и значението на рисковите фактори за развитието на различните клинични форми на атеросклероза обикновено акцентът е върху промяна на стандартните изменяеми рискови фактори като: дислипидемия, артериална хипертония, захарен диабет и тютюнопушене.

 

Цигареният дим, който поглъщат пушачите, съдържа над 5000 химични вещества, като никотин, катран, въглероден оксид и др. 70 от тях са класифицирани като потенциални „виновници“ за заболявания, като рака на белия дроб, сърдечно-съдовите болести, тромбозите и други, припомня клиника „Асденцент“ на своя сайт.

 

Според изследване на учени от Медицински университет – София, публикувани в специализираното списание „Медицински дайджейст“, стресът и психическото здраве също имат значителна тежест, когато говорим за тези опасни болести. Специалистите установяват, че личностната и духовната дисфункция и влошената адаптация към стреса играят значима роля при болните с атеросклероза.

Капсулите са разработени на базата на артишок. Освен един от най-вкусните и характерни за френската кухня зеленчуци, артишокът има безценни лечебни свойства. Той

www.RemiBloston.bg

Той е богат на биоактивни вещества и на цинарин – мощен антиоксидант, който се свързва със свободните радикали, стимулира отделянето на токсините и действа изключително полезно на сърцето и черния дроб.

Артишокът е ценен източник на калий, калций, фосфор, магнезий, желязо, натрий, витамин А, В1 и В2. 

Екстрактът от шипка пък ефикасно предотвратява натрупването на калций в артериите, а този от европейска лоза нормализира високото кръвно налягане.

Приемайте по една капсула всеки ден в продължение на 4 месеца, за да увеличите многократно проходимостта на вашите кръвоносни съдове и да се защитите от инфаркт и атеросклероза.

Нещо повече – отпушването на кръвоносната система позволява кръвта да достигне до най-отдалечените точки на тялото. Това означава, че всички органи са правилно снабдени с кислород.

Въздействието на добавката е индивидуално за всеки човек, но положителните му резултати са потвърдени от редица клинични тестове и над 11 000 доволни потребители. www.RemiBloston.bg

Remi Bloston oтзиви – форум, мнения, коментари

Remi Bloston oтзиви - форум, мнения, коментари

Сърдечно-съдовите заболявания са водеща причина за заболеваемост и смъртност в световен мащаб. В България на всеки 3 човека 2 умират от сърдечно-съдови заболявания.(миокарден инфаркт, мозъчен инсулт, сърдечна недостатъчност). Водещо е значението на атеросклерозата като основна причина за тяхната поява, развитие и настъпващи усложнения, пише в сайта на Министерството на здравеопазването.

www.RemiBloston.bg

Страх ме е от операции и затова опитах растителния Remi Bloston състав. От два месеца се чувствам много по-добре. Имам повече енергия и не усещам пробождания в областта на сърцето

Невена Петрова

Много обичам артишок и знам, че е много полезен. Не се колебах и за секунда, купих капсулите и за три седмици мога да кажа, че има ефект.

Константина Иванчева

Като всеки пушач, често чувствам задух и свиване на гръдния кош. Наскоро отказах цигарите и реших да започна терапия с Remi Bloston, защото не искам повече вредни химикали в тялото си, а повечето лекарства за сърце са такива.

Дамян Димитров

Remi Bloston Актуализирано ръководство 2019, oтзиви - форум, мнения, цена, capsules, състав - как се приема? в българия - къде да купяЗащити се от инфаркт и запушване на артериите. Не чакай да стане прекалено късно.

Поръчайте на www.RemiBloston.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

Remi Bloston цена

Remi Bloston цена

Лекарите изреждат куп симптоми, които обаче е трудно да бъдат разпознати и обикновено се отдават на напрегнатото ежедневие и други заболявания – лесна умора, главоболие, болки в областта на гръдния кош, схващания на мускулите, трудности с концентрацията.

На по-късен етап се наблюдава затруднено дишане, тъй като кислородът не може да бъде поставен, поради стеснението на съдовете.

Проверявайте редовно официалната страница в интернет www.RemiBloston.bg. за ексклузивни оферти и отстъпки до 50 процента.

www.RemiBloston.bg

Remi Bloston  в аптеките, поръчка, къде да купя

Remi Bloston  в аптеките, поръчка, къде да купя

Добавката за здраво сърце ще намерите само в онлайн магазина на лицензирания дистрибутор в България: www.RemiBloston.bg.

Поръчката оттам ви гарантира, че ще закупите оригинален продукт. Попълването на онлайн формуляра отнема секунди.

От вас се иска само да оставите имена, данни за контакт и предпочитан начин на плащане. Наш служител ще се свърже с вас за подробности. www.RemiBloston.bg

Remi Bloston в българия – производител, amazon

Remi Bloston в българия - производител, amazon

Животозаплашващите усложнения на атеросклерозата могат да бъдат – ако това е съд, хранещ сърцето, се развива остър миокарден инфаркт, съд на мозъка – исхемичен мозъчен инсулт, съд на крайник – остра артериална непроходимост на съответния крайник.

Капсулити не се продават в аптеките. Не търсете и в чуждестранни сайтове за пазаруване, за да се предпазите от измама.

За още информация и коментари от потребители, вижте на www.RemiBloston.bg

FAQ

 • Колко време да пия капсулите?

Терапията отнема 4 месеца.

 • Намалявам ли рисковете, ако пуша електронни цигари?

Не, поне на този етап от развитието на тази технология.

 • Имам висок холестерол. Как да го намаля?

Отслабнете, спортувайте, яжте здравословни храни без трансмазнини, намалете алкохола и цигарите.

 • Как се стига до инфаркт?

Най-често когато плаките от вътрешните страни на коронарните артерии спрат пропускането на кислород.

 • Имам разширени вени на краката. Опасно ли е?

Да, консултирайте се с лекар, за да избегнете усложнения.

www.RemiBloston.bg

Remi Bloston Актуализирано ръководство 2019, oтзиви - форум, мнения, цена, capsules, състав - как се приема? в българия - къде да купяЗащити се от инфаркт и запушване на артериите. Не чакай да стане прекалено късно.

Поръчайте на www.RemiBlostom.bg

Не пропускайте специалната оферта: Отстъпка -50%

10 COMMENTS

 1. Преди месец направих поръчка и това е най-доброто решение, което съм взема в последните години. Възстановявам се от инфаркт и имам нужда от добавки, които щадят организма и му помагат да почисти артериите, за да работи сърцето нормално

 2. Имам два прекарани инфаркта и непрекъснато се тревожа. Ще се радвам да чуя отзиви от хора, които са ползвали тази добавка в България.

  • При мен има страхотни резултати. Мога да кажа, че за няколко месеца тялото ми работи по-спокойно, не усещам резки замайвания и кръвното ми е нормално. Capsules №1. Това е!

 3. Редовно ходя при кардиолога. Той е на мнение, че трябва да ми сложат байпас. Аз обаче се дърпам – все още нямам 45 години и мисля, че ще мога да се преборя без операция. Надявам се, че тези капсули ще ми помогнат, тъй като и минавам на нов хранителен режим.

 4. От дете имам много тънки вени. Често се пукат, като ми бият инжекция. В последните години започнаха и запушванията, първо на крака. Намерих за цена в сайта им. Здравето и животът не могат да се купят с пари, затова се грижете за себе си.

 5. За здравото сърце е много важно да се спокойни. Пазете се от нерви и ядове, обичайте близките си и ще живеете много дълго. Ако искате резултати, започнете от невидимите неща

  • Така е, човек трябва сам да цени какво има. Пуших по една кутия цигари на ден, прекалявах с алкохола, спах от 4-5 часа. Накрая получих пристъп и след няколко дни в болницата осъзнах, че животът ми можеше вече да е свършил. На 34.

 6. Знам как се приема атеросклерозата от повечето хора – като неприятна изненада, която може да те убие. А всъщност болестта може да се открие много рано – замайване, болки в гърдите, понеже на ръцете, недостиг на въздух… Колкото по-рано се изследвате, толкова по-добре. Аз съм на 36 години и трябва да живея с това.

 7. Взех добавката за баба ми, защото ме е жал да я гледам да пие по 7-8 различни хапчета за сърце, кръвно и холестерол. За три месеца тя толкова се оживи, че вече отново излиза на разходки. Казва, че не се чувства без сили и не й се вие свят. Много се радвам за нея, защото я обичам. The best capsules!

 8. Търсихме в аптеките лекарства за разреждане на кръвта за тъща ми, но жена ми все иска препаратите да са растителни и безвредни. В този форум прочетох интересни отзиви и веднага ще й кажа за терапевтичните капсули. http://www.RemiBloston.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here